La mítica banda Crowded House actuarà al Sant Jordi Club de Barcelona el proper 25 d’octubre amb la seva gira ‘The Gravity Stairs Tour Continues’.

Les entrades es podran adquirir a partir del divendres 21 de juny a les 10:00h a través de doctormusic.com i entrades.com.

Durant més de quatre dècades, el líder de Crowded House, Neil Finn, ha fet un viatge evolutiu i sinuós. Els èxits del grup de mitjans dels vuitanta, com ‘Don’t Dream It’s Over’ i ‘Something So Strong’, combinats amb àlbums com Woodface i Together Alone, van establir l’estàndard del jangle-pop erudit de l’època, alhora que impulsaven l’art de la banda.

- Publicitat -

En aquesta nova gira dels australians no faltaran els seus grans èxits, a més de presentar el seu últim disc Gravity Stairs, el seu nou llançament des que el 2021 publiquessin Dreamers Are Waiting. L’àlbum mostra Crowded House en la seva formació actual – Neil Finn, Nick Seymour, Mitchell Froom i els fills de Finn, Elroy i Liamtan aguts com sempre, musicalment aventurers i encara capaços d’assolir els sorprenents aguts que els han convertit en una de les bandes internacionals favorita de molts.