enMatu ha presentat el seu nou senzill, ‘tan bonica’ aquest passat divendres 21. La cançó flota entre l’afrobeat i el reggaeton amb un to sensual i càlid que recorda al Rels B més afroLOVA’ i al Bad Bunny més romàntic. Al llarg del tema, l’artista explica com evoluciona la relació que té amb una noia i els sentiments que li desperta.

El cantant fa dos mesos que va publicar el seu primer EP, “Llaços”, amb el qual ha emergit com a nova veu de la música urbana en català. Fusionant reggaeton, trap, rnb, afrobeat i altres estils urbans, ha aconseguit cridar l’atenció del públic i fer-se nom entre les promeses de l’urbà a Catalunya. enMatu s’està consolidant dins d’aquest col·lectiu a través de col·laboracions amb artistes del moment. Un exemple n’és la cançó ‘Calendari d’advent’ amb dani6ix i izzkid al disc “Nadal Mix 2023”, on hi participen molts dels artistes urbans catalans, com la Mushkaa31 FAM o The Tyets.

- Publicitat -