La cantautora estatunidenca Annie Clark, també coneguda com a St. Vincent, actuarà el 18 d’octubre a la sala Razzmatazz de Barcelona. El concert formarà part de l’ “All Born Screaming Tour”, la gira de presentació del seu nou disc “All Born Screaming”, que l’ha portat a recórrer Estats Units i part d’Europa.

En aquest nou projecte (el setè àlbum d’estudi), la cantant i compositora, també guanyadora de 3 Grammys, ha trencat amb aquella producció més retro i distesa que caracteritzava el seu disc anterior, “Daddy’s Home”, per experimentar i aprofundir en el costat més fosc del seu so. A més, l’àlbum inclou diverses col·laboracions notables com Dave Grohl, Cate Le Bon, Justin Meldal-Johnsen o Josh Freese, entre d’altres.

Les entrades estaran disponibles de manera general el 28 de juny a les 10.00 h via Livenation.es i Ticketmaster. Tot i que, actualment, el període de prevenda ja està actiu. El preu de les entrades és de 40 euros, sense despeses incloses.

- Publicitat -

A continuació ‘Broken Man’, la cançó més popular del disc amb quasi tres milions de reproduccions a Spotify.