Gran èxit per Mama Dousha i el seu ‘Que chévere’! La cançó se situa com la que més va sonar a la ràdio musical del nostre país sumant 7 llocs respecte el mes anterior. I és que la cançó enganxa de mala manera i la música de l’artista triomfa allà a on va.

Molt bona pujada per Miki Núñez i ‘Dins del meu cap’ que suma 22 llocs en un mes i ja és segon. Figa Flawas completen el podi i també pugen amb ‘Solucions i no problemes’.

Per trobar la primera novetat hem d’anar fins al lloc 12 amb ‘Que vinguis’ dels Tyets, mentre que Coco situen ‘Tardeo’ al 18è calaix. El remix de ‘Solucions i no problemes’ debuta a la plaça 20 i ‘La faràndula’ de Sexenni ho fa al 23. Sara Roy s’estrena amb ‘Alta velocitat’ des de la 24 i ‘Quan el sol toca’ proporciona la 26a posició a dani6ix, Izzkid i Kashlo.

- Publicitat -

Coincidint amb l’arribada de l’estiu han tornat a la llista dos dels números 1 de l’any passat, ‘La platja’ dels Stay Homas i els Tyets, així com el ‘Coti x Coti’.