La Cantina torna als escenaris després d’haver estat un any sense fer música i ho fa amb el seu nou senzill ‘Així de simple’. Aquesta nova cançó pretén ser el tret de sortida d’una nova etapa del grup en la qual ens aniran presentant les sonoritats que han estat  explorant durant l’últim any.

‘Així de Simple’ té una melodia fresca que juga amb les sonoritats del hip-hop i del funk i vol ser un cant a la quotidianitat, a l’amistat, al dret de ser mediocre i a trobar el plaer en el que és rutinari segons el grup santcugatenc.

El procés de creació de la cançó es va fer a foc lent a l’estudi Sotasons, amb Slowbou (Marc Loscertales) al volant, mesclat per Willow Sound i masteritzat per Xavi Lek. A més, el senzill ve acompanyat d’un videoclip on es veuen escenes quotidianes del grup on es deixa entreveure la riquesa dels seus vincles personals i artístics.

- Publicitat -

 

Amb dos acords, una idea i una lletra simple i sincera, La Cantina presenta un tema d’aires estiuencs que no deixarà indiferent.