Susi Abanades
Susi Abanades

Here we go again, una setmana més de les millors novetats que us podeu trobar al Spotify. I avui poquetes, que així no saturem.

NOVETATS

 

  • Ja està fora el quart disc del duo francès Justice, Hyperdrama. A part dels singles, ens trobem amb noves grans col·laboracions, com les de “Neverender” amb Tame Impala, “Mannequin Love” amb The Flints i “The End” amb Thundercat, que coincideixen amb les meves cançons preferides de les quals encara no havíem pogut escoltar. Visca els sintes. Tot i això, res supera el primer single, “One Night/All Night”. M’estic projectant al Primavera Sound, serà divertidíssim.

- Publicitat -

 

  • 4 anys després, el cantant canadenc PARTYNEXTDOOR ha publicat un nou disc, anomenat PARTYNEXTDOOR 4 (P4). També un altre cas on per mi, són millors els singles que la resta. Suposo que sol passar. He trobat a faltar alguna col·laboració. Destaco però, bons temes d’R&B com “M a k e I t T o T h e M o r n i n g”, i la producció i transicions del disc. Se’m fa complicat escoltar-lo a la feina amb aquesta portada…

 

  • De l’escena post-punk (i pop?), neix Alcalá Norte, una banda de Madrid que acaba de publicar el seu primer disc homònim. Sense haver vist gaire propaganda ni sense saber gairebé qui són, he de dir que m’ha semblat una proposta molt interessant. Una mescla entre Depresión Sonora, La Plata i La Paloma?  Els veurem a tots els festivals nacionals aviat, n’estic segur.

  • Continuem parlant de primers discos originals i innovadors, ara, però, dins l’escena catalana, tenim MOLTS OSSOS, MOLTS ESTELS el nou disc de gavina.mp3, del qual al anar escoltant els avançaments, m’havia guardat el seu nom per escoltar el disc, ja que pintava molt bé. I el disc no m’ha decebut. Molt content que continuïn apareixent artistes amb una proposta diferent a la nostra indústria. Pop electrònic, amb lletres molt treballades. Si us mola Irieix, o inclús Guillem Gisbert… atents! A més, produït entre d’altres, per Pau Esteve de la Ludwig Band.

 

  • I ara seguim parlant d’àlbums debuts homònims de postpunk, avui estem una mica monotema, però és que Ultralágrima ja ha tret el seu primer disc! Vaig estar totalment obsessionat amb els singles, i he de dir que m’agraden més que les noves. És un d’aquells àlbums que mereix ser escoltat sencer i en ordre. “Como Si Todo Volviese A Empezar” i “Cuando Te Duele El Mundo” les millors de les noves. Ganes de tornar a veure’ls en directe.

 

  • Susi Abanades acaba de publicar el primer senzill del seu nou EP. S’anomena “El Museo” i és una balada preciosa que no us podeu perdre. Poques artistes fent pop capaç d’emocionar així al nostre panorama. I poques amb una veu tan hipnotitzant. La portada i els visuals, molt top també:

 

  • “head.rap” és el títol de la nova cançó que uneix a Saba i No ID amb Madison McFerrin, Ogi i Jordan Ward. La cançó és un clar exemple de com unir 5 artistes i que tot soni organic. L’aparició de Jordan Ward, estel·lar.

 

  • I parlant de Jordan Ward, “He Got The Gas”, és un altra col·laboració on també destaca, dins de DON’T GROW UP TOO SOON, el nou disc de Nascent (productor entre d’altres de Brent Faiyaz), del qual ja us havia recomanat “Don’t Check 4 Me” amb Saba i Duckwrth. The vibes!!!

 

  • De tota la mescla d’estils i la versatilitat que ens ofereix Rels B al seu nou disc a new star (1 9 9 3), em quedo amb la seva versió més OG i més personal: “El último del contrato” i les seves barres.

 


 

Per altra banda, la nova de Julieta, o la cançó de Love of Lesbian i Rigoberta… it’s a no for me.

Fins aquí el blog d’avui!