VillarFest, el festival benèfic sense ànim de lucre s’ha convertit en una valuosa iniciativa que recapta fons per la musicoteràpia en col·laboració amb la Fundació Sant Joan de Déu. Aquest esdeveniment utilitza la música com eina terapèutica pel tractament de diversos trastorns i disfuncions, amb l’objectiu de promoure el benestar mental, físic i emocional de les famílies necessitades. L’escola, en estreta col·laboració amb el departament de Neurologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, i en particular amb la seva campanya dedicada a la musicoteràpia, subratlla l’impacte positiu d’aquesta iniciativa en la salut i el benestar dels pacients.

El festival es durà a terme el pròxim dijous 9 de maig, a la Plaça Lesseps de Barcelona, d’11:00h a 19:30h. Comptarà amb la participació d’una selecció de bandes musicals i DJ’s emergents, a sobre d’activitats artístiques sense ànims de lucre, amb el propòsit de brindar recolzament als nens i nenes en cures pal·liatives o que enfronten malalties cròniques complexes. L’esdeveniment, amb entrada lliure i gratuïta, donarà la benvinguda a l’estiu per mitjà de la música i la solidaritat, para tots aquells que desitgin sumar-se i contribuir a aquesta causa.

L’any passat, la generositat de la comunitat va permetre superar l’objectiu benèfic amb un impressionant 11% més de la recaptació esperada. Aquest any, la col·lecta es durà a terme mitjançant la compra de polseres i activitats artístiques. Aquestes iniciatives no només enforteixen la cohesió al barri, sinó que també preparen als estudiants per a enfrontar la realitat d’un esdeveniment d’aquesta envergadura. Antonio Moraleda, director del Centre Villar, subratlla la dedicació dels estudiants en liderar iniciatives com aquesta, les quals no només posen de manifest el seu potencial tècnic, sinó també la seva qualitat humana.

- Publicitat -