El 15 d’octubre tindrà lloc a la Sala Paral·lel 62 la cinquena edició del festival solidari Mússol, que enguany comptarà amb un cartell format per The Tyets, Sexenni, Socunbohemio, Adala, Scorpio i Lildami, a més d’altres artistes per anunciar.

El show estarà presentat per Alba Riera, Charlie Pee i Franc Lluís Giró.

El festival Mússol és un festival solidari que recapta fons per a la recerca del càncer infantil. Amb el seu format de festival únic a tot el món, grans artistes del panorama català, espanyol i internacional, s’uneixen en una única ocasió per a oferir un concert completament innovador i únic mai vist. Cada artista interpreta 3 cançons del seu repertori, acompanyats d’una backing band de músics professionals. Durant el transcurs de la nit, l’esdeveniment és conduït per un presentador que explica al públic assistent la raó per la qual estem aquí.

- Publicitat -

Les entrades ja estan a la venda al web del festival.