Feia més de 15 anys que els Rolling Stones no publicaven noves cançons i sembla que aquesta ratxa s’acabarà els propers mesos.

La banda fa una colla de dies que va anunciant mica en mica el seu retorn, ja sigui amb anuncis als diaris o amb promocions vàries.

Ara el grup anuncia una entrevista amb Jimmy Fallon pel proper 6 de setembre, on el grup promocionarà el nou disc “Hackney Diamonds”, el primer amb noves cançons des de “A Bigger band” del 2005.

- Publicitat -

De moment ja es pot escoltar una primera cançó ‘Angry’. Per la resta del disc haurem d’esperar al 20 d’octubre.

Entre les novetats relacionades amb el disc, destaca la col·laboració de Lady Gaga a ‘Sweet Sounds of Heaven’. També podrem escoltar-hi a Charlie Watts, qui abans de morir va deixar alguns temes gravats.

Entre la resta de noms que figuren al disc trobem Stevie Wonder, Paul McCartney, Bill Wyman i Elton John.

El anuncio confirma las colaboraciones de Stevie Wonder, Lady Gaga, Paul McCartney, Bill Wyman y Charlie Watts. La ya comentada colaboración con Lady Gaga tendrá lugar en la undécima pista del disco, ‘Sweet Sounds of Heaven’, de hasta siete minutos de duración y donde también participa Stevie Wonder en el piano y teclado. Paul McCartney, por su parte, aparece con el bajo en el cuarto tema, ‘Bite My Head Off’, mientras que Elton John lo llegará a hacer con el piano en dos: ‘Get Close’ y ‘Live By The Sword’.