Aquesta setmana arriba el nou treball dels Paramore “This is why” el sisè treball del grup de Hayley Williams. També arriba el directe dels Rolling Stones “GRRR Live!” on trobem col·laboracions de Bruce Springsteen, Lady Gaga o Black Keys. “This stupid world” és el més nou dels Yo la tengo, mentre que el grup de rock alternatiu You me at six editen “Truth decay”.

A casa nostra trobem discs de Boom Boom Fighters & Cookah P, Biel Martí, Guillem Bautista, Masvidal, Hereus del blat o Za! & La TransMegaCobla.




- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals, en tenim de Jax Jones amb Calum Scott, Jason Derulo i David Guetta, Jessie Ware, Lizzo amb SZA, Depeche Mode, Linkin Park, Tove Lo, Benee, Dove Cameron o Boywithuke. A casa nostra nous temes de Buhos, Lildami, Bounce Twice, Kovitch, Caïm Riba, Santa Salut o Berta Clapés.

Totes elles i alguna més la trobareu a la llista que cada setmana actualitzem a Spotify.