Aquesta setmana d’octubre arriba l’esperat nou disc dels Rolling Stones “Hackney Diamonds”, on col·laboren artistes de la talla de Lady Gaga, Stevie Wonder o Paul McCartney.

També arriba el retorn dels membres originals de blink-182 amb “One more time…”. The Chainsmokers estrenen un disc amb 8 noves produccions, mentre que Bombay Bicycle Club editen “My big day” on col·laboren Damon Albarn i Holly Humberstone.

Entre la resta de novetats internacionals trobem:

- Publicitat -

Pentatonix – The greatest Christmas hits
Angelus Apatrida – Aftermath
Within Temptation – Bleed out
Cher – Christmas
Eli Paperboy Reed – Hits and misses
Parcels – Live Vol. 2

A casa nostra també han arribat els nous treballs de 31 FAM, Marta Shanti, Saüc en Flor, Montflorit amb un EP format per 5 cançons i sota el títol de “Decepció“. També ha arribat La Ludwig Band amb “Gràcies per venir” o els Km.0 amb “Les coses que som”.