Albor és el tercer EP del grup Saüc en flor. Aquest treball, enregistrat a Cardamomo Studio, obre una nova etapa del grup. Una transformació cap a sons més elèctrics, sense perdre les arrels ni abandonar-se als tempos de la tecnologia.

Als nous temes miren al funk, el jazz i la psicodèlia abraçant la seva ànima més juganera i còsmica. Un punt foll que manté l’essència del folk d’autor que els ha caracteritzat. A Dimonis, el poeta Enric Casasses recita fragments recollits per Verdaguer durant els seus exorcismes.

El treball es presentarà en directe el 18 de novembre a Pineda de Mar. El coreògraf Quim Bigas ha ballat tot el disc sencer sota la mirada de la càmera d’Alicia Egorov. El videoclip d’Irresistible n’és una petita mostra. El vídeo s’estrenarà sencer en un acte especial aquest desembre.

- Publicitat -