The Rolling Stones anuncien avui una sèrie de catorze concerts a deu països d’Europa per a aquest estiu i revelen el títol d’aquesta nova gira: ‘SIXTY’ en celebració del seu 60 aniversari. Els Stones segueixen rodant i estan de tornada on pertanyen, de gira per Europa per tocar en estadis plens, amb una nova posada en escena i una nova producció de ‘SIXTY, amb un concert a Madrid l’1 de juny.

Com era d’esperar al 60 Aniversari de la banda, els Stones, acompanyats de nou a la bateria per Steve Jordan, oferiran als seus seguidors una llista de cançons com cap altra, plena de clàssics com ‘Gimme Shelter’ , ‘Paint It Black ‘ , ‘Jumpin’ Jack Flash’ , ‘Tumbling Diu ‘, ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’ , ‘Start Me Up’ i molts més. No obstant, no seria un concert dels Rolling Stones sense algunes sorpreses cada nit. També apareixeran una selecció de cançons inesperades del seu formidable arsenal. Com sempre passa amb els Stones, hi haurà una nova i espectacular producció de RS ‘SIXTY’, que inclou un gran escenari, il·luminació innovadora i un disseny de vídeo d’última generació que serà desvetllat per a aquesta esperada gira europea.

L’esperada gira, produïda per Concerts West/AEG Presents, començarà a l’Estadi Wanda Metropolità de Madrid (Espanya) l’1 de juny, i seguirà a Munic (Alemanya), Liverpool (Regne Unit), Amsterdam (Països Baixos), Berna ( Suïssa), Milà (Itàlia), Londres (Regne Unit), Brussel·les (Bèlgica), Viena (Àustria), Lió (França), París (França), Gelsenkirchen (Alemanya), finalitzant a Estocolm (Suècia).

- Publicitat -

‘SIXTY’ dels Rolling Stones ve seguida del gran èxit de la gira nord-americana ‘No Filter’, aclamada per la crítica i amb una gran recaptació, en què la banda va tocar en estadis amb totes les entrades esgotades al voltant dels Estats Units, venent més de mig milió d’entrades a la tardor de 2021.

Les entrades per al concert de l’1 de juny a Madrid es podran adquirir a partir de les 10:00h d’aquest divendres, 18 de març , a través de doctormusic.com, LiveNation i entradas.com. El preu de les entrades estarà entre els 50 Euros i els 280 Euros (IVA inclòs, despeses de distribució no incloses).

Prevenda Doctor Music per a usuaris registrats , a partir de les 12:00h del dimecres 16 de març fins a les 22:00h del dijous 17 de març. Si no estàs registrat, pots subscriure’t a doctormusic.com abans de les 19:00h del dimarts 15. L’accés a la prevenda no garanteix la compra. L’aforament per a la prevenda és limitat fins a esgotar les entrades disponibles.