El món de la música està de dol amb la mort de Charlie Watts, el reconegut bateria dels Rolling Stones, que ha mort a Londres als 80 anys, tal com ha donat a conèixer el seu agent.

A través d’un breu comunitat ha explicat que amb molta tristesa anuncien la mort de Charlie Watts, que ha perdut la vida tranquil·lament a un hospital de Londres, al costat de la seva família.

El grup també s’ha lamentat a aquesta pèrdua d’un estimat marit, pare i avi, així com un dels grans bateries de la seva generació.

- Publicitat -

La banda va comunicar fa uns dies que Watts no formaria part de la gira que el grup començarà el mes de setembre, ja que havia de recuperar-se d’un procediment mèdic.

Feia molts anys que estava a sobre l’escenari amb la seva particular forma de tocar, i fa temps explicava que si no s’ho passés tant bé ja hauria deixat els Stones molt abans.

Watts va incorporar-se als Stones l’any 1963, just quan Keith Richards, Brian Jones i Mick Jagger començaven a donar-li forma al grup, el qual no va abandonar fins al seu últim dia.