L’Arnau Grabolosa “Grabu” és ja tot un habitual de Primera Fila i és que és un plaer parlar amb ell de qualsevol dels projectes que lidera. Hem quedat amb ell per parlar del seu nou disc “time and again” on ens emociona amb la seva minimalista proposta on pràcticament la veu no apareix, només amb aparicions puntuals, ja sigui amb el seu nebot o amb ell mateix quan era petit.

Aquest àlbum és una immersió profunda en l’univers de l’electrònica que captura la complexitat del temps i la seva intersecció amb la nostàlgia i la família. Amb melodies evocadores, el disc ens guia a través d’un viatge emocional, explorant la manera com els records es barregen amb el present i com el pas del temps ens transforma.

Hem parlat del gran moment que està vivint, ja sigui en solitari, organitzant festivals com el Mússol o participant en els projectes de Guillem Gisbert, Júlia Blum o la Llum.

- Publicitat -