Evening thoughts” es un viatge melancòlic que comença i acaba en dos punts emocionals completament diferents. Un trajecte nocturn que fa reflexionar a l’oient i a quedar-se immers a dintre.

Aquest mes de novembre neix GRABU, un nou artista que innova en el món dels live sessions. Evening Thoughts és el seu primer senzill, una barreja estilística que no es pot categoritzar ja que beu de molts llocs diferents.

Arnau Grabolosa, sota el nom artístic GRABU, és un artista i músic català que combina el jazz amb l’electrònica, expressant-se a través de loops, textures i la improvisació. La seva música no enganya: el que sents és el que és. Tota la música està feta totalment en directe: cada element està gravat i loopejat al moment. Amb això, GRABU vol intentar renovar la idea de la Live Session, convertint tota la seva música en directe.

- Publicitat -

L’artista garrotxí també és productor, promotor i mànager d’artistes, però aquest cop ha decidit afrontar les seves emocions i pensaments i canalitzar-los a través de la seva música. GRABU és un un viatge cap a un lloc on encara ningú sap on és, però tothom sap que l’arribada ni el lloc és el més important. El més important, és el recorregut.