La Ludwig Band, Sexenni, Tramma i GRABU són els primers artistes confirmats per l’Isard Fest. Aquests quatre noms són els primers desvelats del cartell del festival de música, natura i gastronomia que se celebrarà dissabte 23 de juliol.

Isard Fest, amb epicentre a Sant Hilari Sacalm (Girona), també ha publicat l’enclavament de l’esdeveniment. Serà el passeig de la Bòbila (carretera Villavecchia). Una localització privilegiada de la capital de les Guilleries.

Les entrades de l’Isard Fest ja estan a la venda. El seu preu és de 18 euros i es poden obtenir via en línia a través de la pàgina web del festival o en aquest enllaç. També es poden aconseguir de manera presencial a la Casa de Cultura i a l’Oficina de Turisme – Can Rovira de Sant Hilari Sacalm.

- Publicitat -

A través de les xarxes socials oficials del festival Isard Fest es van descobrint més detalls sobre com serà aquesta jornada de 10 hores de música, cultura i gastronomia. L’Isard Fest neix arran del projecte final d’en Martí Puigderrajols, un jove de vint-i-un anys de Sant Hilari Sacalm. Puigderrajols està cursant la Diplomatura en Música Avançada i So a l’EUMES (Girona).

El que havia de ser una proposta sobre paper pel treball final de diploma, farà un salt a la realitat aquest estiu. Amb més d’una quinzena de joves hilariencs implicats, l’Isard Fest neix amb l’objectiu d’apostar pel talent musical emergent al nostre país i amb la voluntat de fer valdre el ric paisatge natural de Sant Hilari Sacalm i les Guilleries.