Foto: Elena Pastor

Arnau Grabolosa (Grabu) és un músic i compositor català, que amb tan sols 21 anys ja té una llarga trajectòria en el món de la música.

Grabu combina el jazz més pur amb tocs d’electrònica, recursos sintètics i música urbana, expressant el seu imaginari purament instrumental a través de cançons que viatgen a través de la improvització.

blast” és el nou EP de l’artista català Grabu. Una proposta fresca, amb molta intencionalitat, i que arriba per consolidar un dels projectes de jazz més avantguardistes del panorama català. Barrejant el jazz més clàssic amb una clara influència electrònica i urbana, Grabu defineix “blast” com els fonaments de la seva identitat sonora i interpreta cada cançó com un viatge astral on conflueixen temàtiques com la mort, l’amor o la ira.

- Publicitat -

A “blast” s’hi poden trobar cançons com welcome, la cançó que obra l’EP a mode d’introducció, que ens parla i ens dóna una idea sobre el que ens anirem trobant a continuació. També hi trobem cançons com spotlight o blackout, cançons que fan referència a dos moments vitals molt diferents entre ells, però que junts expliquen el que significa viure: i és que no sabríem valorar la felicitat sense els moments més durs.

Finalment hi trobem cançons com three years later que ens parlen d’una ruptura amorosa i de com de vulnerables ens pot deixar una experiència d’aquest tipus, o may, una cançó amb un aire celestial, que ens parla de la mort, i sobre com l’ha viscut l’artista, des de punts molt diversos.

Aquest divendres presentarà el disc a l’Heliogàbal de Barcelona. I l’endemà el trobarem a la Sala Tarambana a partir de les 6 de la tarda.