Amb la publicació de Opening Jam 1 GRABU completa la seva carta de presentació formada per quatre singles editats per Temps Record. El passat mes de novembre van veure a la llum els dos primers singles per títol “Evening Thoughts” i “Morning Nostalgia”.

Aquest mes de febrer s’han publicat el tercer i quart single “ Feeling The Groove” i “Opening Jam 1”. Segons Grabu, aquests singles han estat concebuts com unes jams sessions en directe al més pur jazzístic, minimalista, sent com un viatge que tenen un inici i un final per l’espectador. El viatge que planteja Grabu es basa en les preocupacions i experiències pròpies relacionades amb la salut per finalitzar a una destinació que hauria de ser diferent.

Musicalment, Grabu busca que els espectadors connectin amb els sons que desprenen les seves composicions però no amb la cara dels músics. Considera que en aquest sentit, no estem davant una música molt personificada i que moltes vegades associem composicions amb la imatge d’una persona concreta.

- Publicitat -

Per aquest motiu, els quatre singles han estat publicats i pensats per anar conjuntament, ja sigui des del punt de vista musical com amb les dues portades. Les dues, seguint l’estètica d’un esbós, busquen transmetre una idea d’element orgànic que flueix molt, sent tot ell molt natural per evitar l’artificialitat ni que sigui considerat forçat. Aquest EP és l’avantsala d’un LP de debut produït pel grup b1n0 i previst la seva publicació al darrer trimestre d’aquest any 2022.

Així mateix, enguany Grabu ha rebut la beca de Suport a Creació de Cases de la Música. Per últim, està prevista una gira de presentació pel territori català i algunes dates fora de Catalunya.