A Primera Fila no editem mai les entrevistes, és una cosa que sempre comentem als nostres convidats i les úniques vegades que hem fet tal feina és perquè hi ha hagut algun problema tècnic, passava algú pel mig o algun artista ens ha demanat que editéssim un moment on deien coses que millor no vegin la llum.

Però aquest cop ens ha passat una cosa que mai ens havia passat i és que falta tot l’inici de l’entrevista, ja que el nostre preciós trípode va caure a l’inici i va desconnectar un cable que va fer que el so dels primers minuts fos mooooolt dolent.

O sigui que en aquesta entrevista us perdreu el moment que presentem el grup, que comentem el somriure fals que un d’ells fa, també quan en Guillem se l’avisa que no es pot fumar en el recinte de la Fàbrica Damm. També quan presentem al grup i el disc “Termomix”.

- Publicitat -

Però trobareu la resta de la conversa, quan parlem del concert de l’Atlàntida, de Vic (3 de febrer), dels Figa Flawas o dels temes del disc.

Tot i perdre un tros d’entrevista encara teniu 16 minuts per gaudir.