Pelat i Pelut destapa la seva part més entranyable i ens mostra sense complexes la relació d’afecte i admiració que hi ha entre un fill, en aquest cas el cantant del grup, i la seva mare.

És la primera vegada que la banda fa referència a una persona amb un vincle concret respecte a un integrant de la banda. Però a la vegada, descriu un sentiment que desperta la nostra part més familiar i és fàcil poder-hi empatitzar. L’obra vol ser una declaració sincera d’amor dels fills cap a les seves mares.

De lletra senzilla però clara i profunda, és una cançó emotiva que ens entra més pel cor que per les orelles, i, a la vegada, és manté fidel a l’essència del grup que ens convida a fer festa i a moure la cintura a ritme de batxata.

- Publicitat -

La Mama es el segon avançament del nou disc de Pelat i Pelut, que veurà la llum a finals d’aquest any.