Edu Esteve continua fent camí cap al seu esperat nou disc, en aquesta ocasió col·laborant amb els Pelat i Pelut a ‘CALA MAR’

Amb aquesta cançó s’inicia un nou color, el groc. Aquest color, pels compositors, simbolitza l’alegria, la festa i les ganes de desconnectar del món amb gent a la que s’estimen. ”CALA MAR” es una cançó que ens evoca a tots aquells moments de l’època estiuenca, a través d’una melodia agradable, fàcil i alegre, que parla sobre totes les coses que fas amb aquell amor d’estiu i les ganes de tornar a compartir experiències junts.

Dins del tema hi trobem ritmes llatins; com el reggaeton, melodies pop i un final de cançó que explota amb una sonoritat electrònica.

- Publicitat -

Aquest és el cinquè avançament del nou disc que està preparant Edu Esteve, i també és el primer senzill de Pelat i Pelut després del seu segon treball discogràfic (TERMOMIX), treball que va veure la llum al gener d’aquest 2024.