Pelat i Pelut ens torna a posar banda sonora, aquest cop, a l’inici de curs, al final de l’estiu i als darrers dies de platja. “Em peta” és una cançó festiva i alegre que consolida el gir de 180 graus que ha fet el grup. Ja ho vèiem amb els anteriors senzills,“Fem la morsa” o “La Mama”, on les sonoritats urbanes i modernes s’obrien camí en l’estil dels osonencs. Aquest nou senzill vol ser una declaració d’intencions del que serà el seu nou àlbum, que han batejat amb el nom de “Termomix” i que veurà la llum a principis de 2024.

Pelat i Pelut és sinònim de festa, de rumba, de música popular i de divulgadors de la cultura i rumba catalana. La banda, amb més de vuit anys de trajectòria, ha estat sempre en constant evolució, començant només amb dos integrants que donen el nom actual a la banda, El Pelat (Xevi Abril) i el Pelut (Jacint Torrents).

- Publicitat -