Hem parlat amb Pep Sala i Raynald Colom, dos destacats músics que durant la pandèmia van decidir fer un disc que ara veu la llum. “Sospitosos habituals” és un d’aquells que podríem dir que neix del gust de fer música i de passar-s’ho bé amb qui gaudeixes i comparteixes aquesta passió.

Un disc de versions. De les versions que a ells els hi agrada i que han estat referents musicals de generacions sense cap dubte. John Lennon, Paul Simon, Bob Dylan o Pink Floyd son alguns d’ells.

I no només això, que aquest parell faran una minigira per presentar el disc. La primera parada serà a la Sala Vivaldi de Barcelona aquest mateix dijous 23 de febrer. Encara queden algunes entrades, però ja ens han avançat que faran algun altre concert abans d’acabar l’any. On? Ens ho expliquen tot amb més detalls a l’entrevista:

- Publicitat -