Amb aquest disc, Pep Sala fa un punt i a part en la seva trajectòria i per primera vegada ens ofereix un disc amb cançons que no són de collita pròpia. A Sospitosos habituals hi trobarem un grapat de cançons conegudes per tothom, i que han format part de la nostra vida, versionades amb una lectura molt personal des de la sensibilitat, l’elegància, i la subtilesa del llenguatge del Jazz.

Per a fer-ho, en Pep ha comptat amb la col·laboració de l’extraordinari trompetista Raynald Colom, amb qui han creat aquest nou projecte, fill del confinament, quan les neurones inquietes d’aquests dos artistes -amb música a l’ADN-, van començar a ocupar el temps treballant en donar la volta a grans clàssics.

Sospitosos habituals ens ofereix un grapat de cançons meravelloses, escrites pels més grans; John Lennon, The Bee Gees, Paul Simon, Van Morrison, Tom Waits, Bob Dylan, Pink Floyd, Billy Joel, entre d’altres, passades pel filtre personal d’en Pep i en Ray. També han inclòs alguna cançó del tot inesperada com “The one I want” de la pel·lícula Grease, que aquí ens interpreten en una lectura absolutament sorprenent; O la fantàstica “Everybody’s got to learn sometimes” del grup Korgis;

- Publicitat -

Pep Sala i Raynald Colom faran una minigira de presentació del disc amb concerts de petit format. La primera actuació serà a Barcelona, el 23 de febrer, a la Sala Vivaldi.