Jonathan Argüelles, Jordi Espigulé, Xavi Balaguer, Carlos de la Paz i Micky Izquierdo, són un grup de músics que va créixer amb les cançons de Sau i que han impulsat, Tornem a Sau, un projecte que busca tornar a fer sonar les cançons de la mítica banda, en una gira d’homenatge en 5 llocs diferents. Pep Sala, s’ha implicat en el projecte i també col·laborarà en la iniciativa, acompanyant al grup en directe.

La gira coincidirà amb els 30 anys del naixement del grup i s’iniciarà el 5 de febrer a La Mirona de Salt, el 12 de febrer tocaran a L’Era del Sot de Vic, el 20 de febrer a la Sala Zero de Tarragona, el 27 de febrer a la sala Luz de Gas de Barcelona i l’11 de març a La Manolita de Lleida. Les entrades pels cinc concerts ja estan a la venda al web de la banda.

A principis de gener, es presentarà un tema inèdit compost especialment per a l’ocasió per Pep Sala i Joan Capdevila i faran una readaptació de Sense estil, el primer senzill de Sau.
 

- Publicitat -