SAU 30 estrena la nova cançó “A mi no em cal”, una reflexió sobre la societat consumista actual i la pèrdua de valors, per tal de valorar aquells aspectes i detalls que són clau.

Pep Sala va inspirar-se amb una lectura de Josep Pla per tal de crear la cançó i fent reflexió d’aquesta frase: “Les coses importants de la vida són aquelles que no es troben als grans centres comercials”.

El ritme de la cançó està inspirat a la música dels anys 80/90, amb un toc despreocupat, però alhora divertit. La interpretació no només ha sigut de Pep Sala, sinó també dels actuals membres de la banda SAU 30: Jonathan Argüelles, Quim “Benítez” Vilaplana, Pep Sánchez, Ramon Altimir i Josep Lluís Pérez.

- Publicitat -

Per realitzar la producció del videoclip, la banda ha apostat per l’actriu Lorena López i creadors de contingut com: Noni, Rioboo i Polispol.

El grup arribarà a la tardor amb un nou disc d’onze cançons, on el single “A mi no em cal” hi formarà part, mentre que la cançó “Nous poemes i velles promeses” commemorarà el record de Carles Sabater en el 25è aniversari des que va deixar-nos.