Sau arribarà a les sales de cinema amb una pel·lícula que dirigirà Elisabet Terri i que estarà interpretada per Pol Monen, Guillermo Lasheras i Guim Puig.

Segons ha avançat RAC1, serà una producció catalana-andorrana, rodada íntegrament en català i en ubicacions com Vic, Vilanova de Sau i el Pantà de Sau.

S’explicarà els inicis del grup l’any 1986 que els dos artistes es van conèixer i van formar el grup i finalitzarà l’any 1999, quan Carles Sabater va morir poc després de fer un concert a Vilafranca del Penedès.

- Publicitat -

Coincidint amb els 25 anys de la mort de Sabater, Pep Sala publica ‘Nous poemes i velles promeses‘ amb Sau30, que va escriure i que ve a ser una segona part de ‘Poemes i promeses’, una peça que era molt important per a ells a nivell personal.

El videoclip està protagonitzat pel mencionat actor Guim Puig, juntament amb Pep Sala i dirigit per Elisabet Terri.