La nit del dissabte 8 d’agost, el tontipop de les andaluses Cariño, va enamorar el Parc del fòrum. Amb el seu repertori habitual, alegre i desenfrenat, l’energia sense complexos d’aquest trio andalús feia oblidar als espectadors que encara estem en pandèmia.

La connexió entre Cariño i el públic es va fer notar des de la primera cançó ‘Cancion de pop de amor’, la qual va aconseguir fer aixecar els primers culs de les cadires. Tot seguit li prenia el relleu ‘Te brillan’ amb la que gran part de les grades es posava a saltar i ja a la tercera cançó , ‘Excusas’ tothom oblidava les molèsties de portar la mascareta.

Un cop passada la primera etapa del concert, el caràcter sureny de les tres components, va sintonitzar perfectament amb un festival que ha recuperat l’estil d’una Barcelona més mediterrània. Per aquesta raó les seves cançons més tranquil·les no van rebaixar l’ambient sinó que el van mantenir tota la nit, amb els seus èxits més sonats. Des del  terreny més personal, com és el cas de ‘Me gustan las chicas’, passant per hits com ‘Mierda seca’ o sense oblidar grans clàssics com ‘Bisexual’  del seu primer àlbum, i que evidentment no podien faltar en el repertori.

- Publicitat -

Un cop acabat el concert, i davant de la insistència del públic – que no pretenia abandonar la seva localitat sense escoltar una cançó més-, les cantants van fet la típica entrada i sortida de l’escenari. Concloent tan amunt com havien començat i repetint ‘Cancion de Amor’,les andaluses Cariño satisfeien així el públic de les Nits del fòrum.

Finalment, cal destacar el mèrit que es mereix l’organització del certamen de les Nits del fòrum. Tot i que el festival va haver d’aturar-se per les últimes mesures dictades pel govern, el Primavera Sound ha aconseguit fer de les Nits del fòrum un espai segur i previst de totes les mesures protocol·làries.
CRÍTICA
Nota
7
el-carino-duna-nit-del-forumLa nit del dissabte 8 d'agost, el tontipop de les andaluses Cariño, va enamorar el Parc del fòrum. Amb el seu repertori habitual, alegre i desenfrenat, l'energia sense complexos d'aquest trio andalús feia oblidar als espectadors que encara estem en pandèmia.La connexió entre Cariño...