Al costat del mar i amb una brisa que ajuda a no passar tanta calor, la Pavvla, amb la seva característica perruca rosa, i acompanyada de l’Aleix Iglesias i el Pau Calero, ha deixat petjada a les Nits del Primavera fent vibrar cada metre del Parc del Fòrum.

El concert, on han predominat les distàncies i totes les mesures de seguretat necessàries, ha estat protagonitzat per l’espontaneïtat de la cantant santcugatenca, qui cap al final de l’actuació s’ha equivocat i ho ha dit clarament pel micròfon amb un somriure d’orella a orella.

- Publicitat -

Durant el concert la Pavvla ha donat repetides vegades les gràcies al públic i a l’equip d’organització del cicle de concerts del Primavera Sound per donar-li l’oportunitat de tornar a pujar als escenaris. A més a més, el confinament i la COVID-19 no s’han esborrat del mapa durant l’actuació, ja que, n’ha fet menció perquè a ella li ha servit de molt per poder inspirar-se i arriscar-se a compondre i cantar en català i castellà.

No ha deixat de ser un concert estrany a causa de les mesures de prevenció, però en tot moment ha estat un concert molt emotiu, ja que justament es complien 4 anys del primer assaig amb en Pau, el seu teclista, i ha recordat quan començaven a fer actuacions del seu primer CD ‘Creatures‘.

Tot i que el repertori ha estat majoritàriament en anglès, amb cançons com ‘Something New‘, ‘Secretly hoping you catch me looking‘ o ‘Planets and Stars‘ ha deixat que el seu públic pogués escoltar en directe les seves noves cançons ‘Tot el meu cos‘ i ‘Otra noche sin ti‘. Veurem si amb el pas dels mesos ens sorprèn amb més cançons fruit del confinament però ara de moment, la propera parada per la Pavvla és el ‘Flors i Violes 2020‘ a Palafrugell.