Ahir va ser 4 de juliol, data en la qual en principi estava prevista la celebració del Canet Rock. Més endavant l’Acampada Jove havia d’acollir a Montblanc més de 27.000 persones en els seus 25 anys i seguidament el Festiuet i el Bioritme acabarien  d’omplir- nos les ànsies de concert i festival que teníem. 

Aquest any  a causa de la pandèmia de la Covid- 19 tots aquests festivals han hagut de canviar dates o posposar el seu festival de cara al 2021. Però no patiu, des del Primera fila us portem la solució perfecta: Una guia dels festivals que es mantenen per aquest 2020, i altres recomanacions musicals que podreu trobar per aquests dies d’estiu.

Comencem parlant del festival que inaugurava les nits musicals d’estiu . Em refereixo a la transformació que ha adoptat el festival Primavera Sound, apostant pel format reduït a les anomenades Nits del Fòrum.

- Publicitat -

Les Nits del Fòrum ompliran de música Barcelona tot l’estiu, des del juliol fins al setembre podreu gaudir per un mòdic preu, d’artistes d’arreu de l’estat espanyol, des dels valencians Ciudad Jara o Smoking Souls, passant per Barcelona amb Manel o marxant fins a Madrid amb Los Punsetes entre d’altres.

I seguim amb el Cruïlla XXs , però no us deixeu enganyar pel nom, l’aposta dels organitzadors d’aquest festival, és transformar els diferents indrets de Barcelona en petits esdeveniments que acullin no només cultura musical, sinó també Arts escèniques i Monòlegs de Comèdia.

Tot i que l’aforament és limitat, podreu trobar els vostres grups preferits i gaudir de concerts únics en un format més acollidor. Entre els artistes destacats trobem Miki Núñez , Itaca Band, Doctor Prats o Nil Moliner, aquest últim amb Sold Out .

Finalment parlarem del festival Sons del Món. Amb aquest festival, durant el més d’agost, més de 20.000 persones ompliran Roses i Castelló d’Empúries per veure els seus artistes preferits, en espais únics d’aquestes ciutats. A l’edició d’enguany podreu veure el fenomen del confinament Stay Homas, Manel o els Amics de les Arts, Sopa de Cabra entre altres artistes de l’estat espanyol.

Per últim, si l’opció econòmica no us va bé, com a alternativa gratuïta us recomanem les Barraques de Sitges 2020. Tot i que no se sap quin serà el format d’enguany, des de l’organització es mantenen ferms en què l’edició d’aquest any es podrà fer. A més ja s’ha presentat el cartell complet, amb artistes d’arreu dels Països Catalans, com són Oques Grasses, Doctor Prats o La Fúmiga entre d’altres.