El cicle de concerts promogut per Primavera Sound, Nits del Fòrum, després d’aturar-se durant 15 dies davant la incertesa de l’actual context sanitari a Barcelona, ha reubicat els concerts que s’havien de celebrar aquests dies.

Per una banda, hi ha diversos concerts que canvien de dates. És el cas de Mishima, que actuaran el 23 d’agost; Toundra que ho farà el 2 de setembre; Luna Ki i Soto Asa, tocaran el 4 de setembre; Pavvla i Maria Escarmiento, el 13 de setembre; el Yiyo, el 16 de setembre; i finalment Mujeres, que estaran al Parc del Fòrum el 19 de setembre.

Per altra banda, alguns concerts del cicle com són els de Tribade, Smoking Souls, Los Mambo Jambo, Yung Beef, El Drogas, Derivas: Tribut a Héroes del Silencio, Obscure: Trubit a The Cure i les dues festes de Nitsa: Mainline x Eightsquare i D.R.O.P. x La Cúpula s’han cancel·lat definitivament, amb el previ acord entre organització i artistes.

- Publicitat -

L’organització ja ha informat que totes les entrades, en el cas dels concerts que es canvien de data, tindran la mateixa validesa i qui ho vulgui podrà demanar-ne la devolució a DICE o Atrápalo fins al dijous 6 d’agost.  I que en el cas dels concerts que s’han cancel·lat les entrades seran reemborsades automàticament en els propers dies.

La resta de concerts, a partir de l’1 d’agost es mantenen en les mateixes dates.