El festival Nits del Fòrum organitzat pel Primavera Sound ha comunicat que davant la incertesa amb la situació sanitària que s’està vivint amb els rebrots de la Covid-19 han decidit aturar tota l’activitat prevista fins a finals de juliol.

Entre els concerts que estan posposats hi ha els de Pavvla, previst per aquest dissabte, Mishima, Smoking Souls o Toundra. De moment no han especificat quan tindran lloc els concerts i ara per ara el festival tornaria el dia 1 d’agost si la situació ho permetés.

- Publicitat -

Ahir mateix engegava a la xarxa una campanya on es reclamava que la cultura no s’aturés, que tots els festivals estaven seguint tots els protocols i que no s’havia detectat cap cas en un esdeveniment d’aquestes característiques. El lema de la campanya és CulturaSegura i es fa èmfasis en què si es fa tancar de nou el sector cultural, passarà molt de temps fins que pugui tornar a gaudir en directe.