Després de l’èxit del concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi on només 6 dels 4592 assistents del concert van donar positiu en els 14 dies posteriors de l’esdeveniment i que com a mínim quatre d’ells no van agafar el virus en el concert, el director del Festival Cruïlla Jordi Herreruela, ha avançat a RAC1 que aquest any se celebrarà el Festival Cruïlla, tot i que encara no se sap en quin format ho farà.

Herreruela ha explicat també que el Cruïlla formarà part d’un programa d’investigació d’esdeveniments, on també està previst que s’hi sumin el Vida Festival i el Canet Rock.

Ara mateix s’està negociant amb Salut, Cultura i Interior, així com amb científics, per veure com es gestionarà i perquè aquests esdeveniments tinguin contingut científic.

- Publicitat -

Herreruela també ha comentat que l’assistència al Cruïlla podria servir per estudiar si cal fer tests a gent vacunada o si aquests han de portar la mascareta a l’aire lliure.

El Cruïlla tindrà lloc del 8 al 10 de juliol i comptarà amb grups com Two Door Cinema Club, Editors, Morcheeba, Of Monsters and Men, Sopa de Cabra, La Casa Azul o Manel entre altres.

Enguany també és tornarà a celebrar el Cruïlla XXS a partir del 3 de juny en diferents punts de la ciutat de Barcelona.