La nit de dimarts era freda a la ciutat de Barcelona i el refredat que portava a sobre no feien preveure una nit molt animada, però per altra banda sé el que és veure en Mika en directe, ja que anteriorment havia tingut l’oportunitat de veure fins a tres vegades més i per tant ja podia suposar que acabaria la nit cridant i ballant com si demà no fos dimecres i no em trobés francament malament.

Cap d’aquests impediments van ser suficients perquè des del primer moment gaudís amb  el concert, que una vegada més va començar el músic dedicant unes paraules en català, cosa que no passa ni de bon tros amb tots els artistes que ens visiten. Això ja va fer aixecar els primers aplaudiments de la nit i el que quedava!

El show va començar amb una de les cançons del seu nou disc “My Name is Michael Holbrook“, en aquest cas ‘Ice Cream’, una refrescant peça que va donar el tret de sortida a una nit on van sonar vàries de les seves noves cançons combinades amb els èxits de sempre, els que tothom esperava amb més ganes. No es pot dir que les noves cançons no tinguin qualitat, però quan sona ‘Relax, take it easy’, ‘Big girls, you’re beautiful’, ‘Lollipop’ o ‘Happy ending’, el públic s’emociona i ho dóna tot.

- Publicitat -

Han passat 12 anys des del seu debut amb “Life in Cartion Motion” i tot i que les seves cançons ja no tenen tanta repercussió com tenien llavors, la sala Razzmatazz estava plena un dimarts a la nit per gaudir del directe d’un músic que sap com fer-se estimar. De fet va ser un concert ple d’amor, amb molts cors entre el públic, amb parelles fent-se petons i abraçant-se, amb declaracions d’amor per part del cantant i amb un ambient d’aquells que no vols que mai arribi al seu final. Una bona manera de desconnectar del teu dia a dia i deixar-se endur pel bonrotllisme del britànic.

I ja que parlem d’amor, evidentment que un dels moments àlgids del concert va ser quan va sonar ‘Love today’, una de les darreres que van sonar i que va provocar l’èxtasi col·lectiu.

Després d’uns minuts on en Mika va marxar de l’escenari i mentre alguns abandonaven la sala pensant-se que ja no tornaria, evidentment un concert de Mika no s’acaba si no ha sonat el seu gran èxit ‘Grace Kelly’, la cançó, aquella cançó amb la qual va arribar a les nostres vides el 2007 i amb la qual des de llavors només ens ha portat coses bones i sobretot amor, molt d’amor.

CRÍTICA
Nota
7
de-festa-amb-en-mikaLa nit de dimarts era freda a la ciutat de Barcelona i el refredat que portava a sobre no feien preveure una nit molt animada, però per altra banda sé el que és veure en Mika en directe, ja que anteriorment havia tingut l'oportunitat...