Foto: Martí Saguer

Aquest diumenge hem tancat la setmana gaudint per segon any consecutiu amb el directe de Mika a Cap Roig, a Calella de Palafrugell. Ha estat el sisè cop que l’he vist en concert. I sempre, des del primer cop que el vaig veure que he guardat un gran record dels seus shows.

L’any passat va actuar amb alguns problemes a la veu, però aquest any anava al 100% i ha pogut demostrar tota la seva potència vocal. Ha interpretat alguns dels seus grans èxits, ja que el músic fa 4 anys que no publica disc, tot i que ha anat presentant senzills els darrers anys.

I a més ha demostrat que es pot aprendre català en un any si hi ha voluntat de fer-ho! Ha començat amb un parlament en la llengua catalana, en un moment on algunes forces polítiques sembla que vulguin acabar amb el català. Ha estat molt emotiu i el públic ho ha agraït amb un sonor aplaudiment.

- Publicitat -

M’ha sobtat al comprovar com moltes de les persones que havien vingut, mai l’havien vist en directe. No és que ara sonin molt les seves cançons a la ràdio, però m’ha fet il·lusió comprovar com els seus temes són atemporals i com tothom se les coneix a la perfecció.

El músic ha estat molt agraït amb l’organització del festival, ja que com dèiem, és poc habitual portar a un músic que no ha tret disc recentment, però encara ho és més portar-lo dos anys seguits!

També ha volgut agrair a totes les persones que pràcticament omplien el recinte, baixant amb tots ells cantant alguns dels seus temes i movent-se amunt i avall compartint tot el seu amor. I és que si d’una cosa es pot caracteritzar l’artista és que té amor a dojo per compartir. Ja sigui amb les seves cançons o amb la seva manera d’entendre la vida.

El concert l’ha obert amb ‘Love today’ i durant pràcticament dues hores no hem parat de viure la felicitat que transmet amb cadascuna de les seves cançons, ja siguin les més tranquil·les com les més festives.

Els que ens sabíem l’ordre de les cançons una mica més i ens ve un atac de nervis quan hem vist que se saltava ‘Lollipop’ un dels himnes del seu debut i una de les composicions més estimades. Ha decidit sobre la marxa canviar l’ordre, però havia de sonar sí o sí. Com també ens ha regalat ‘Live your life’, una cançó que només toca quan ofereix directes a l’estat espanyol i és que el tema formava part d’una campanya publicitària d’una coneguda marca de cervesa on un dels seus eslògans era “Allà on va, triomfa”, que encaixa a la perfecció amb l’artista.

No han faltat ‘Relax, take it easy’, ‘Grace Kelly, ‘Underwater’, ‘Happy ending’, ‘Big girl’, ‘Elle me dit’ o ‘We are golden’. El show s’ha tancat repetint ‘Yo Yo’ amb una versió més festiva que donava per finalitzat el concert.

Ah i ja ens ha avisat que no hi ha dos sense tres! L’any vinent qui sap si ja presentant nou disc. I sinó que més dóna!