Avui s’ha presentat, a la seu de CaixaBank a Barcelona, la vint-i-dosena edició del Cap Roig Festival, organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank. En el transcurs de l’acte, l’organització del festival ha revelat el cartell amb els artistes que, a partir del 22 de juliol i fins el 15 d’agost, ompliran amb la seva música l’escenari dels Jardins de Cap Roig, situats en un impressionant paratge davant del mar, entre els municipis de Palafrugell i Mont-ras, a la comarca del Baix Empordà (Girona).

El colombià Sebastián Yatra i la diva americana del pop Christina Aguilera seran els encarregats de la inauguració del festival, el 22 i 23 de juliol. El tancament anirà a càrrec de Rigoberta Bandini, el 15 d’agost.

El prestigiós cartell reafirma el seu esperit eclèctic amb una gran varietat de gèneres musicals a través de grans artistes com Sting, Mika, Raphael, Camilo, Dani Martín, Pablo Alborán, Morat, Taburete, Rosario, Sergio Dalma, Rigoberta Bandini, Joan Dausà, Els Pets, Stay Homas o Miki Núñez.

- Publicitat -

La programació infantil del Cap Roig Mini presentarà els espectacles de Xiula i Bye Bye Monstre, dirigits a tots els públics.

Aquest any, el concert solidari se celebrarà el 4 d’agost i anirà a càrrec de Sergio Dalma. La recaptació es destinarà a un projecte de la Fundació Vimar per apropar la música a persones amb diversitat funcional o malalties mentals de la comarca del Baix Empordà.

Les entrades del Cap Roig Festival es posaran a la venda el dilluns 7 de març a les 10.00h. a la web oficial del Festival.