“Crestes i arestes” és un tema absolutament inclassificable, que evoca la suavitat del pop metafísic o de l’electrònica easy-listening combinada amb orgues, wurlitzers o saxos que l’acosten al jazz més madur o al neo-soul.

Tampoc no és una cançó convencional en el sentit de cançó cantada, però si que té lletra. Però potser el millor és que ho comproveu per vosaltres mateixos perquè no us volem fer spoilers. Això si, recorda força a Red Pèrill, ironies de la vida.

Després de les col·laboracions de Carles Guilera (Filipin Yesss, Marialluïsa, Nil Moliné) i Àlex Almirall (4l3x 4lm1r4ll, Lali B Good, B1n0) en els dos primers senzills publicats el passat 2023, aquest cop el paper de convidat li pertoca al respectadíssim saxofonista Albert Cirera (Duot, Els tres tambors, Kamarilla, etc) un igualadí que després d’estar exiliat primer a la ciutat comtal i després a Lisboa, ha tornat a la seva ciutat natal per establir el campament base però no per això deixar de voltar per escenaris de tot el món tocant principalment música lliure i improvisada.

- Publicitat -