El que va començar com una conya a Twitter (“doneu-me feina, que aquest Agost m’avorriré”) es va convertir en un micromecenatge express que es va assolir en una tarda. La crida? Recaudar 100 euros per a què Red Pèrill versionés a Nino Bravo. I en una tarda se’n van recaudar 140.

El tema escollit va ser “Un beso y una flor” i la tonada ha emergit renovada amb els ingredients habituals del pèrillisme: una mica d’auto-tune, ritmes amb hats de 808 i molt de groove i textures de sintetitzadors. I també ens arriba amb un video senzillet però efectiu que en un dia ja porta casi 1.000 visualitzacions. Ah, i a la cançó (disponible de moment a Bandcamp) també hi han participat en “Litus” Guilera (Maria-lluïsa), que hi ha afegit unes guitarres, així com Àlex Almirall que ha fet el màster.

- Publicitat -