White Pèrill (en col·laboració amb 4L3X 4LM1R4LL) presenten XAT G3 PÉ T3, una proclama retro-futurística, fosca i alhora irònica, en un compàs iconoclasta?, segons manifesta l’artista a través de la seva nota de premsa.

A continuació us la reproduïm, ja que com tot el que fa el músic, s’ha de poder degustar sense canviar una coma del discurs:

La lletra és senzilla, com un mantra post-modern. Ens hem ajudat de Midjourney, Kaiber i Xat G3 Pé T3 per construïr aquest edifici en runes… però no per fer la lletra (en principi?!) ni la música. En això encara som humans aliant-nos amb màquines que de moment encara no pensen.

- Publicitat -

Ens han ajudat a construïr l’estètica i a consultar dubtes, que si us sóc sincer, els podriem haver consultat a qualsevol amic i la resposta segurament hagués estat millor i tot. Perquè tots sabem que Xat Gpt a vegades és mister obvi, i fins i tot a vegades es despista i respon en “la lengua común”