El nou ep de Red Pèrill ha tingut una bona acollida entre el públic i s’espera que aquest fet fagi omplir el Teatre de l’Ateneu Igualadí, una sala impressionant que es compta entre els millors espais d’aquestes característiques arreu del territori.

Però aquest no és l’únic al·licient: l’estrena comptarà amb la presència de tots els implicats (una banda de sis persones + el cantant/narrador de Faula), dos convidats de luxe com Àlex Almirall (4l3x 4lm1r4ll, Eloi Sayrach, Lali Be Good) i Carles Guilera (ex- Nil Moliner, Marialluïsa, Filipin Yess) i uns teloners sorprenents: els veterans Pulpopop, una banda germana en molts sentits.

L’aposta és pràcticament suïcida. En una època on triomfen o bé els petits formats o les grans bandes de festa major, els projectes inclassificables tenen poc recorregut i moltes traves. Això converteix aquest concert en un bolet, un oasi, un fet que probablement no es pugui repetir en les mateixes condicions

- Publicitat -

Les entrades estan pràcticament exhaurides, però pots adquirir les poques que queden aquí.