Aquest dijous ha vist finalment la llum ‘Now and Then‘ la darrera cançó dels Beatles amb tota la formació original del grup amb John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

La cançó està disponible en diferents formats i també en un vinil amb doble cara A, al costat de ‘Love me do’, de 1962.

‘Now and Then’ va gravar-se com a maqueta amb el piano i la veu de John Lennon, l’any 1979, però no va ser fins el 1995 que es van fixar en ella amb la intenció d’incloure-la al projecte “The Beatles Anthology”, finalment però va quedar-ne fora, fins ara que ha vist la llum.

- Publicitat -

El 2021 el documental “The Beatles: Get Back“, dirigit per Peter Jackson, va restaurar l’àudio i amb l’ajuda de la intel·ligència artificial i van aïllar els seus components instrumentals, les veus i totes les converses entre els membres dels Beatles. Peter Jackson i el seu equip van aplicar la mateixa tècnica amb la tecnologia d’àudio MAL de WingNut Films, i el 2022 Paul i Ringo van decidir completar la cançó.

‘Now and Then’ formarà part d’una reedició del disc “1967-1970 dels Beatles (Blue Album) juntament amb “1962-1966 (Red Album)”, que celebra el seu cinquantè aniversari enguany.

Aquest divendres se n’estrenarà el videoclip.