Aquesta segona setmana de novembre ens deixa un bon grapat de llançaments internacionals que són dignes d’escoltar. Un d’ells el nou disc del jove The Kid Laroi, que en aquesta ocasió presenta el seu primer gran disc sota el títol de “The first time”, on col·laboren artistes com Future, Jung Kook o Central Cee.

També trobem el debut de PinkPantheress amb “Heaven knows”, on explica el dolor que sents per una pèrdua.

Els Beatles publiquen una reedició de “Red Album” amb noves versions d’alguns dels seus mítics temes. Per la seva banda Chris Brown edita el seu onzè treball sota l’original títol de “11:11”.

- Publicitat -

La setmana també ens deixa novetats de Lost Frequencies, Beirut, Chris Stapleton, Alan Walker o Cat Power. Passenger reedita el seu “All the little lights”, on inclou una nova versió de ‘Let her go’, al costat d’Ed Sheeran.