Paul McCartney ha assegurat a una entrevista a la BBC Radio, que es troba treballant en la cançó final dels Beatles, creada amb intel·ligència artificial per extreure la veu d’una maqueta vella de John Lennon, i per arribar a construir la que ell considera la cançó final del grup de Liverpool.

El programa sembla que és el mateix que es va utilitzar en el documental “Get Back” sobre els Beatles, i que servia per separar les veus dels instruments.

Tot i que no ha especificat quina cançó serà, alguns mitjans apunten que podria tractar-se de ‘Now and Then‘, una maqueta amb la qual fa anys que està treballant i qui Yoko Ono hauria enviat l’any 1994. La cançó va ser gravada per Lennon l’any 1978 amb la intenció que McCartney la fes servir.

- Publicitat -

Semblaria que la maqueta no s’escoltava massa bé i per això es va excloure de la seva antologia editada el 1995.

La cançó podria publicar-se a finals d’aquest any.