Aquestes últimes setmanes estan sent una bogeria al panorama musical angloparlant, ja que artistes com Ariana Grande i Adele han donat notícies sobre la seva carrera musical, i l’ex Beatle Paul McCartney no anava a ser menys.

Paul McCartney ha anunciat un nou àlbum d’estudi, ‘McCartney III’, el qual veurà la llum l’11 de desembre.

Aquest àlbum serà la tercera part d’aquella trilogia que va iniciar el 1970 amb el llançament del seu primer disc en solitari, ‘McCartney’. Deu anys després va presentar ‘McCartney II’, i quaranta anys després, apareix ‘McCartney III‘.

- Publicitat -

A més a més, el músic britànic no ha estat parat des de ‘McCartney II’, ja que el seu àlbum ‘Egypt Station’ va veure la llum el 2018.

Paul explica que ‘McCartney III’ ha sorgit sense que ell ho esperés o planegés. L’artista afirma que havia de fer música per a una pel·lícula, i que quan va terminar, es va preguntar què fer després. Va anar gravant cançons que tenia mig acabades, però no s’esperava que aquestes gravacions arribaren a crear un àlbum sencer.