Arriba una nova setmana carregada de novetats discogràfiques entre les quals destaquen Origins dels Imagine Dragons o Simulation Theory dels Muse, dos treballs que es mouen entre el rock i tocs d’electrònica i que tan bé funcionen actualment.

Olly Murs ha presentat un doble disc amb 14 noves peces i algunes de ja conegudes, sota el títol de You Know I Know. El DJ Steve Aoki s’ha ajuntat d’alguns amics a Neon Future III, entre els quals destaquen els Blink-182.

Train han presentat la seva col·lecció de grans èxits, mentre que els Beatles han compartit una edició especial de 50 anys del White Album. Un dels fenòmens de les llistes britàniques com és Jonas Blue s’ha estrenat amb Blue i els Sopa de Cabra han estrenat un disc en directe, on podem escoltar una col·laboració inèdita de Ramon Mirabet.

- Publicitat -

NOVETATS DE LA SETMANA A SPOTIFY

Imagine Dragons – Origins

Muse – Simulation Theory

Steve Aoki – Neon Future III

Jonas Blue – Blue

The Beatles – White Album

Olly Murs – You Know I Know

Sopa de Cabra – La nit dels Sopa

Train – Greatest hits

Architects – Holy Hell