Els igualadins Marialluïsa estrenen un nou single i videoclip, “Dies de preguntes”, enregistrada i produïda per Santi Careta. La cançó explora una vessant més ambiental i experimental del grup, i aposta per seguir endavant en els moments en els que els dubtes existencials ens oprimeixen i ens fan dubtar qui som.

És la quarta entrega d’una sèrie de singles que han anat publicant aquesta temporada, on han volgut comptar amb la complicitat d’un productor diferent per a cadascun d’ells, aportant així nous colors i matisos a la paleta sonora del grup. A “Dies de preguntes”, l’encarregat de l’enregistrament, producció i mescla ha estat el músic i productor Santi Careta. Als tres singles anteriors, els productors convidats van ser Dani Ferrer (Love of Lesbian, Egon Soda) a “Les nits sense dormir”, Jordi Casadesús a “7 de novembre de 2022”, i Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril) a “Feel Free”.

El grup presentarà els nous temes en directe el proper divendres 1 de juny al Primavera Sound (Parc del Fòrum, Barcelona), i el 7 de juliol al festival Sons Solers de Sant Pere de Ribes.

- Publicitat -

Marialluïsa són Pau Codina (veu i guitarra), Carles Guilera (guitarra elèctrica i teclats), Andreu Dalmau (baix) i Pol Mitjans (bateria), amb el suport als teclats d’Arni Gudjonsson. Després de debutar amb l’EP “Pren-t’ho amb calma” (2019), es van consolidar amb els àlbums “És per tu i per mi” (2020) i amb el deliciós tractat de pop sensual que és “La vida és curta però ampla” (2021), tots publicats al segell Bankrobber.