Els igualadins Marialluïsa estrenen un nou single i videoclip, “7 de novembre de 2022”, un viatge en el temps cap al darrer concert de Bon Iver a la sala Apolo de Barcelona, la data del qual li dona títol. És la tercera entrega d’una sèrie de singles que estan publicant al llarg d’aquesta temporada, i en què han comptat amb la complicitat d’un productor diferent per a cadascun d’ells, aportant així nous matisos i colors a la paleta sonora del grup.

A “7 de novembre de 2022”, l’encarregat de l’enregistrament, producció i mescla ha estat el músic i productor vigatà Jordi Casadesús (Núria Graham, La Iaia). Als dos singles anteriors, els productors convidats van ser Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril) a “Feel Free”, i Dani Ferrer (Love of Lesbian, Egon Soda) a “Les nits sense dormir”.

El grup presentarà en directe les noves cançons el proper dissabte 15 d’abril a Sant Feliu de Llobregat (Els Pagesos, en el marc del Curtcircuit), Vic (21/4, Jazz Cava) i Vilanova i la Geltrú (Vida Festival BBQ), entre d’altres.

- Publicitat -