Marialluïsa i Maria Jaume estan presentant els seus últims respectius discs i ahir van coincidir a la Nau B1 de Granollers. La sala de concerts tenia un toc íntim, ideal pels concerts que s’esperaven.

Els primers en pujar a l’escenari van ser Marialluïsa. Com hem comentat, presentaven el seu últim treball, publicat l’octubre del 2021. Cançons com ‘Oh my love (ho tens tot per fer)’ o la mateixa ‘La vida és curta però ampla’, que dóna nom al disc, van ser de les més cantades pel públic. Tampoc van faltar temes de l’anterior treball, “És per tu i per mi”. El debut de ‘Feel free’ en directe, el senzill que van publicar el passat dimecres, va ser un èxit. El moment més emotiu va ser quan van anunciar que era l’últim concert que en Joan Vallbona, el guitarrista del grup, feia amb ells. Per acabar el concert, el cantant del grup va acabar entre el  públic i aquest saltant i gaudint amb ells. Però si una cosa cal dir d’aquest grup, és el fet que tenen un estil molt diferenciat, i això costa trobar en el panorama actual.

- Publicitat -

El segon concert va ser el de la Maria Jaume. La cantant mallorquina va presentar “Voltes i voltes”, un disc de pop que té un atreviment a l’hora d’explicar cada història. També va cantar senzills de l’anterior disc com ‘Terra banyada’ o ‘Autonomia per principants’, molt cantades pels assistents. L’actuació en si va deixar al públic encantat i, cal afegir, que la mallorquina va demostrar que té una veu maquíssima en aquest directe.

Les dues “Maries”, amb els diferents estils que tenen, van fer que tothom gaudís d’un vespre de música. Pels que no haguessin pogut ser-hi presents, els d’Igualada actuaran a la sala Heliogàbal de Barcelona el 17 de novembre. D’altra banda, la mallorquina ho farà déu dies després a Reus.