Els igualadins Marialluïsa han anunciat el seu comiat. El grup tancarà la seva trajectòria amb un darrer EP, que es publicarà el 30 de juny, i quatre concerts al juliol: el Festival Sons Solers de Sant Pere de Ribes (7/7), la sala Laut de Barcelona (28/7), Andorra (29/7) i La Bastida del Rec a Igualada (30/7), precisament l’espai on van començar a tocar.

La formació ha emès el següent comunicat:

“Ja portàvem temps cantant que la vida és curta però ampla, i és que com tot, tot té el seu final. Encara no ens n’hem fet la idea, però avui us volem anunciar que Marialluïsa arriba al seu final. 

- Publicitat -

Però no volíem marxar així de cop i sense acomiadar-nos com cal, i és per això que hem organitzat uns concerts de comiat a finals de juliol on podrem cantar juntes un últim cop. Ens fa molta il·lusió poder acabar on el grup va començar, a La Bastida del Rec. 

Les cançons de Marialluïsa viuran per sempre, i és que la planta florirà un cop més en forma d’EP que publicarem el 30 de juny, amb els singles que hem anat estrenant i dues cançons inèdites. 

Estem eternament agraïts a totes i cadascuna de les persones que ens hem creuat al llarg de tots aquests anys i que ens han acompanyat, cregut, cantat i ballat amb nosaltres. Un petó immens a totes i ens veiem ben aviat!”